MIINA- TÖÖLÖ

Heippa,

olen Miina, juuri liikunnan- ja terveystiedonopettajaksi valmistunut 26 -vuotias Helsinkiläinen. Tällä hetkellä opiskelen Helsingin yliopistolla sosiaali- ja terveystutkimusta ja -johtamista ja tarjoan opintojeni ohella ulkoilutusta, kotikäyntejä, tunti- sekä ympärivuorokautista hoitoa niin omassa kotonani kuin omistajankin luona.

 Luonteeltani olen tunnollinen, empaattinen sekä ulospäinsuuntautunut.
Vapaa-aikani vietän mieluiten liikkuessa, lukiessa tai ystävien parissa. Lähdin tassuvahdiksi, jotta pääsisin viettämään arkeani ja vapaa-aikaani myös ihanien karvatassujen kanssa, sillä elämäntilanteeseeni ei vielä sovi oma lemmikki. Minulta löytyy kokemusta niin koirista kuin kissoistakin ja opettajan koulutukseni myötä löysin itsestäni yllättäen eläinten kanssa oleillessani paljon samoja piirteitä kuin opettajanakin toimiessa. Mielestäni ihmisen tulee olla turvallinen, toiminnan ennakoitavaa, sääntöjen selviä sekä johdonmukaisia, jonka lisäksi eläimen haasteelliseen toimintaan tulee suhtautua vuorovaikutuksena eikä huonona käytöksenä. Empaattisen jämäkkyyden myötä koenkin voittavani arkojenkin yksilöiden luottamuksen nopeasti puolelleni, mutta pystyväni tarpeen vaatiessa toimimaan myös jämäkästi.
Eläimen käytöksen ja toiminnan paras asiantuntija on omistaja ja lemmikistä huolehtiminen tapahtuu omistajan ehdoilla. Pyrin omistajan kanssa avoimeen vuorovaikutukseen, jotta yhteistyö on toimivaa ja toiminta toivotun kaltaista. Olen toiminut suurien sekä pienien rotujen parissa sekä tottunut eläinten kanssa niin kotona pötköttelyyn kuin aktiiviseenkin menoon. Kaipaa koirasi tai kissasi siis rapsutuksia sohvalla tai pitkää leikkiä tai juoksulenkkiä, niin huolehdin monipuolisesta ja juuri oman karvatassusi näköisestä hoidosta :)

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

         Kotikäyntiä kissoille