METTE-PUNAVUORI

Moikka!

Olen Mette, 22- vuotias korkeakouluopiskelija Helsingistä. Arkeni koostuu pääasiassa koulusta, urheilusta sekä läheisten ja ystävien kanssa ajan viettämisestä. Erityisen lähellä sydäntäni on hevosharrastukseni, jota olen harrastanut 17 -vuotta. Harrastukseni ohella olen myös tehnyt kolme kesää töitä ulkomailla hevosten kanssa, jossa olen päässyt hoitamaan myös muita lemmikkejä, kuten koiria ja kissoja.

Perheelläni oli oma koira 13 -vuotta, mutta jouduimme hänestä valitettavasti luopumaan syyskuussa 2023. Tämän takia päädyin Tassuvahdille, sillä kaipaan arkeeni enemmän eläimiä. Olen erityisen paljon viettänyt aikaa terriereiden kanssa, mutta olen hoitanut myös tuttujeni eri kokoisia ja luonteisia koiria. Olen satunnaisesti myös hoitanut tuttujen muita lemmikkejä.

Tarjoan koirien ulkoilutusapua, kotikäyntejä kaikenlaisille lemmikeille sekä tunti- ja vuorokausivahtipalvelua kotonani Punavuoressa tai omistajan kotona. Pystyn kulkemaan joustavasti eri kohteisiin, sillä asun hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella sekä omistan myös auton. Opintoni ovat lähes täysin etänä, joten olen käytettävissä joustavasti eri aikatauluilla. Haluan tarjota omistajalle ja lemmikille mahdollisimman stressittömän kokemuksen, josta jää kaikille positiivinen mieli.

Kerron mielelläni lisää, kun tavataan! 

Terveisin, Mette

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille