METTE- ESPOO

Moikka!
Olen Mette, nelikymppinen eläinrakas ja luonnonläheinen valokuvaaja Espoon Leppävaarasta. Harrastuksiini kuuluu niin moottoripyöräily kuin luonnossa liikkuminen, olen kansallispuistojen vakiovaeltaja! Teen töitä tällä hetkellä kevytyrittäjänä Freelancer-pohjalta, sekä opiskelen samalla viimeistä vuotta mediapalvelujen toteuttajaksi, ja siksi minulla onkin hyvin aikaa aamuisin ja päivisin hoitokeikoille, myös viikonloput onnistuvat asiasta sovittaessa.

Oma eläinkokemukseni on laaja, meillä on lapsuudestani asti ollut niin kissoja kuin koiria, kuin myös muita eläimiä, voisi myös sanoa että olen hevostallilla kasvanut, Hevoset ovat muiden eläinten ohessa kuuluneet aina vahvasti elämääni muodossa tai toisessa. Itselläni on ollut Cavalier King Charlesin spanieli, Hovawart, Skyen terrieri ja viimeisin pappakoirani oli Sheltti, joka eli kunnioitettavat 14 vuotta. Kokemusta on myös hoitokoirista Chihuahuasta Collieen, ja olen aina ollut innokas koirien lenkittäjä. 

Kotoani löytyy tällä hetkellä kissapoika Kosmos, tutummin Kosto. Nimensä mukaisesti aktiivinen ja aina jotain pientä jäynää keksimässä, eli kissojen kanssa puuhailu, aktivointi, hoito ja hyvinvointi on minulla hallussa. Ennen Kosmosta minulla oli Eläinsuojeluyhdistyksen kautta otetut 2 kissaa, niiden totuttaminen ihmisiin, arkeen ja hoitotoimenpiteisiin oli palkitsevaa puuhaa, ja olen näiden kissojen kautta toiminut myös vapaaehtoisena paikallisessa eläinsuojeluyhdistyksessä eläintenhoitajana myös siellä olleille kissoille ja muille eläimille.

 Luonteeltani olen iloinen, avoin, tarkka, luotettava sekä ystävällinen, huolehtivainen ja omatoiminen. Tulen toimeen kaikenlaisten eläinten ja ihmisten kanssa, eikä sormi mene suuhun yllättävissäkään tilanteissa, aina löytyy ratkaisu! Tarjoan tällä hetkellä lyhyelläkin varoitusajalla koirille ulkoilutuksia ja kissoille kotikäyntejä sekä molemmille paljon paljon rapsutuksia, leikkimistä, huomiota ja hyvää mieltä! On aina ilo olla avuksi, joten ollaan yhteydessä!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille