METTE- ESPOO

Moikka!
Olen Mette, nelikymppinen eläinrakas ja luonnonläheinen valokuvaaja Espoon Leppävaarasta. Harrastuksiini kuuluu niin moottoripyöräily kuin luonnossa liikkuminen, olen kansallispuistojen vakiovaeltaja!
 Toimin osa-aikaisena henkilökohtaisena avustajana, teen kuvauskeikkoja sekä pienimuotoisia media-alan palveluita freelancerina, sekä suoritan opintojani loppuun, joten minulla on joustavasti aikaa koirien ulkoilutuksiin, hoitoon sekä kissojen kanssa puuhasteluun.

Oma eläinkokemukseni on laaja, meillä on lapsuudestani asti ollut niin kissoja kuin koiria, sekä myös muita eläimiä, voisi myös sanoa että olen hevostallilla kasvanut, hevoset ovat muiden eläinten ohessa kuuluneet aina vahvasti elämääni muodossa tai toisessa. Itselläni on ollut Cavalier King Charlesin spanieli, Hovawart, Skyen terrieri ja viimeisin koirani oli Sheltti, joka eli kunnioitettavat 14 vuotta. Kokemusta on myös hoitokoirista Chihuahuasta Collieen, ja olen aina ollut innokas koirien lenkittäjä. Kissojen kanssa puuhailu, aktivointi, hoito ja hyvinvointi on minulla hallussa. Minulla on ollut eläinsuojeluyhdistyksen kautta otetut 2 kissaa, niiden totuttaminen ihmisiin, arkeen ja hoitotoimenpiteisiin oli palkitsevaa puuhaa, ja olen näiden kissojen kautta toiminut myös vapaaehtoisena paikallisessa eläinsuojeluyhdistyksessä eläintenhoitajana siellä olleille kissoille ja muille eläimille.

Tällä hetkellä kodissani ei asustele eläimiä. Luonteeltani olen iloinen, avoin, luotettava sekä ystävällinen, huolehtivainen ja omatoiminen. Tulen toimeen kaikenlaisten eläinten ja ihmisten kanssa, eikä sormi mene suuhun yllättävissäkään tilanteissa, aina löytyy ratkaisu! Tarjoan tällä hetkellä lyhyelläkin varoitusajalla koirille ulkoilutuksia ja kissoille kotikäyntejä, sekä molemmille paljon rapsutuksia, leikkimistä, huomiota ja hyvää mieltä! Myös koirien vuorokausi- tai pitempiaikainen hoito onnistuu kotonani, otathan kuitenkin huomioon, että perheeseeni kuuluu kouluikäisiä eläimiin tottuneita, rauhallisia lapsia, joten toivoisin koirasi olevan tottunut myös lapsiin. On aina ilo olla avuksi, joten ollaan yhteydessä!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti minun tai asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille