MENNA-KESKUSTA


Hei

!Olen Menna, 19-vuotias nuori Turun keskustan läheisyydestä ja olen erityisen eläinrakas. Kokemusta minulla on niin koirista, kissoista, hevosista kuin jyrsijöistäkin. 

Koirien ja hevosten kanssa olen elänyt koko ikäni, joten niistä minulla löytyy eniten kokemusta. Olen perehtynyt moniin koirarotuihin, mutta perheessäni on ollut villakoira ja ab-pitbull sekoitus, jotka rotuina ovat tulleet tutuimmiksi. Minulla on tällä hetkellä kaksi gerbiili poikaa, mutta he elävät omassa terraariossaan huoneessa, jonka oven voi sulkea, jos karvakamu ei heistä pidä. 

Olen tarkka eläinten hyvinvoinnista ja menen aina omistajan ehdoilla, sillä luottamus ja karvakaverin tyytyväisyys on minulle tärkeitä asioita. Itse olen rento ja reipas, helposti lähestyttävä ihminen! Oma elämäntilanne ei salli omaa koiraa vielä, joten helpotan koira- ja eläinkuumettani tarjoamalla hoitopaikkaa kotonani ja lenkitys apua läheltä. Myös kissojen ja muiden eläinten kotikäynnit onnistuvat. Minusta saa apua niin arjen kiireisiin, kuin lomamatkojenkin ajaksi. En tällä hetkellä käy vakituisessa työssä, joten koiran ei juurikaan tarvitse jäädä yksikseen. Uudessa paikassa karvakaveria voi jännittää, mutta takaan laittaa kuulumisia päivän mittaan, jotta omistaja voi olla huoleti reissussa. Olen perehtynyt koirien eroahdistukseen ja muihin käytösongelmiin, sekä ollut mukana kouluttamassa pentukoiria, joten nuoremmatkin koirat ovat tuttuja. Ota yhteyttä, jos jäi tuntumaan siltä, että karvakaverisi kaipaisi hoitoa, huolenpitoa ja rapsutuksia!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti minun tai asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille