MELISSA- HAAGA


 Olen 24-vuotias eläintenhoitajaksi valmistunut nuori aikuinen Helsingistä.

Asun poikaystäväni kanssa hyvien kulkuyhteyksien varrella kerrostalossa Helsingissä ja ulkoilutusmaastot kotini ympärillä ovat metsää. Olen erittäin eläinrakas ja perheessäni on ollut erilaisia lemmikkejä lähes aina. Kokemusta on siis kertynyt chihuista tanskandoggeihin ja eroahdistuskoirista remmirähjääjiin rescueihin. Noudatan aina positiivisia metodeja.

Työskelen tällä hetkellä oppisopimuksella klinikkaeläihoitajana joten siellä tulee entistä tutummaksi kaikenkarvaiset kaverit! Kokemusta on myös eläinkaupassa, koirahoitolassa sekä eläinsuojeluyhdistyksessä työskentelystä.

Räätälöin tarpeesi tapauskohtaisesti esimerkiksi seurana koirallesi pitkien työpäivien ajaksi, matkojen vuoksi vuorokausivahtia tai ihan vain lenkkikaveriksi. Myös kynsien leikkaus/turkin pienet siistimiset onnistuu sovittaessa. Voin myös antaa osaamiseni mukaan ruokinta-, sekä koulutusvinkkejä. Kohtelen jokaista koiraa yksilönä ja huomioin omistajan erityistoiveet.

Tällä hetkellä minulla ei ole kotona omia lemmikkejä joten kotihoito myös minun luona onnistuu ja tämä onkin ollut suosituimpia palveluitani kunhan kerrostaloetiketti luonnistuu.
Hoidossa lemmikkisi saa paljon rapsutuksia ja pitkiä metsälenkkejä jos hän niistä pitää tai vaihtoehtoisesti sohvalla köllöttelyä ja aktivointia sisällä. Jompikumpi meistä on hoitojakson aikana ensisijaisesti kotona, mutta plussaa jos lemmikkisi pärjää itsekseenkin. Omistaja saa aina kuulumisia hoitojakson ajalta!

Otathan rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tutustumis tapaaminen, olen käytettävissä poikkeuksetta arkisin iltapäivisin sekä töitteni ohella. Myös kissojen sekä jyrsijöiden hoito luonnistuu vuosien kokemuksella luonasi! Otan kotiini hoitoon kerralla vain yhden perheen lemmikkejä.

-Melissa Mountassir

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille