MELANIE-ESPOO, Leppävaara

Hei

Olen 33-vuotias eläinrakas hotelli/hevosalan ammattilainen ja myös kokenut eläintenhoitaja. Minulla on ollut jo omia koiria yli 12 vuoden ajan ja toimin myös ratsastuksen ohjaajana Australiassa 2v. ajan (omistin tänä aikana myös 2 hevosta). Tällä hetkellä olen töissä hotellin vastaanoton vuoropäällikkönä osa-aikaisesti, joten minulle jää myös aikaa eläinten hoitoon.

Harrastuksiani ovat ratsastus, tanssi, matkustaminen, jooga ja koiran lenkitys. Minulla on kokemusta monista koira roduista, myös vaikeammista tapauksista ja myös rescue koirista.

Koirien peruskoulutustaidot on myös hallinnassa ( käytän lähinnä positive reinforcement tekniikoita). Eläinten kanssa olen välittävä, kärsivällinen ja aidosti läsnä, mutta olen myös tarkka rajojen kanssa. Olen tehnyt hoitokeikkoja koirien ja kissojen omistajien kodeissa, sekä myös ulkoiluttanut koiria muutaman vuoden ajan. Olin myös vapaaehtoistyössä RSPCA-eläinsuojeluyhdistyksessä, minkä kautta pääsin tutustumaan moniin koira ja kissa rotuihin ja persoonoihin. Olen myös tehnyt 1-2 viikon house/pet sitting keikkoja monissa eri maissa matkustaessani.

Itselläni on 4-vuotias Border Collie sekoitus uros, minkä takia en voi ottaa lemmikkejä hoitoon kotiini, mutta voin tehdä lyhyitä vuorokausivahti keikkoja asiakkaiden kotona. Sekä ulkoilutuksia ja päiväkäyntejä, jotka sopivat aikatauluihini (ei säännöllisiä työaikoja, vaihtuvat joka viikko)

Asun Espoossa ja käyn usein myös Kirkkonummella ja Vuosaaressa, ja työni ovat Töölössä. Joten voi ottaa keikkoja vastaan näiltä alueilta.

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille