MARIKA- PATTERINHAKA


Moikka! Olen 22-vuotias aktiivinen ja sosiaalinen restonomi opiskelija Turusta. Olen luonteeltani avoin, rento, luotettava sekä sinnikäs. Vapaa-ajallani rakastan lenkkeillä ympäri luontoa pidempiä sekä lyhyempiä lenkkejä, käydä salilla 4-5 kertaa viikossa ja laulaa. Kokemusta eläintenhoidosta olen saanut omista sekä ystävieni lemmikeistä. Rotuja joiden kanssa minulla on eniten kokemusta ovat Hovawartit, Pitbullit, Chihuahuat sekä Kultaiset noutajat. Rakastan kaiken kokoisia ja luonteisia koiria. Minulla on myös ollut perheessäni kissa sekä muita pieneläimiä, joten niistäkin on kokemusta. Hoitajana olen kärsivällinen, leikkisä, rakastava sekä aktiivinen. Minua ei pelota haasteet ja olen valmis hoitamaan eläintä kuin eläintä.

Asun rauhallisessa ympäristössä Turun sataman lähettyvillä avopuolisoni kanssa. Asunnon ympärillä on paljon erilaisia luontopolkuja, ja erinomaiset mahdollisuudet pidempään sekä lyhyempään ulkoilutukseen. Pystyn tarjoamaan rauhallista sekä luotettavaa kotihoitopaikkaa omassa kotonani, ulkoilutusta pienemmille sekä isommille koirille ja kotikäyntejä.

Tarvittaessa pystyn olemaan hoitoapuna viikonloppuisin myös pääkaupunkiseudulla sillä olen sieltä kotoisin ja käyn siellä säännöllisesti.

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille