MAIKKI- MEILAHTI


Olen 34-vuotias äärimmäisen eläinrakas freelance-työtä tekevä kielialan ammattilainen, jolla on kokemusta monenlaisten eläinten hoitamisesta. 

Tällä hetkellä minulla ei ole omaa lemmikkiä, joten haluaisin tarjota osaamistani muiden eläinten hoitoon jotta saisin säännöllistä tassuterapiaa elämääni joskus raskaankin työni vastapainoksi. Lapsuudenperheessäni oli eläimiä kaloista maakilpikonnaan ja myöhemmin kissoihin. Tämän lisäksi omat kissat, hoitokoirat ja erityisesti hevoset ovat kulkeneet mukanani lähes koko elämäni ajan. 

Minulla on kokemusta myös rescue-koirista sekä villiintyneistä kissoista ja niiden kanssa toimimisesta. Olen myös kasvattanut kissanpentuja pulloruokintaikäisestä terveiksi, aktiivisiksi ja onnellisiksi nuoriksi kissoiksi. Tämän lisäksi olen kurssittanut itseäni eläinten koulutuksessa positiivisen vahvisteen kanssa ja harjoitellut sitä käytännössä erilaisten eläinten kanssa. Pidän kaikista eläimistä lajiin ja rotuun katsomatta, mutta kissat ovat erityisen lähellä sydäntäni. Toisaalta lenkkeily erityisesti kävellen on minulle sielua hoitava kokemus ja on aina mahtavaa saada siihen toveriksi koirakaveri. Jos koiran hihnakäytöksessä on haasteita, jatkan mielelläni koulutusta omistajan antamien ohjeiden mukaan. 

Kohtaan aina jokaisen eläimen yksilönä ja pyrin ymmärtämään sitä lajityypillisen viitekehyksen läpi. Olen eläinten käsittelyssä rauhallinen ja hellä, mutta johdonmukainen ja määrätietoinen. Työaikani on hyvin joustava ja vaihteleva, koska teen lähinnä keikkatyötä. Tämän vuoksi minulla on hyvin aikaa päivisin sekä lyhyelläkin varoitusajalla. Liikun joustavasti pääkaupunkiseudulla omalla autollani.


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

         Kotikäyntiä kissoille