MAIJU-PUNAVUORI


Hei kaikki koiriaan rakastavat omistajat ja pehmoiset ystävät!

Hauska tavata! Olen Maiju 28v. artisti ja lauluntekijä, sekä kaikkien koirien paras ystävä ja hoitaja (minua kutsutaan myös koirakuiskaajaksi).

Hoidan mielelläni koiraasi esim. lomamatkasi ajan. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus sekä energisen villeistä, voimakastahtoisista ja itsepäisistä että herkistä, pelokkaista ja introverteistä koirista. Tassuvahti Oy:n lemmikinhoitajana olen työskennellyt nyt 1,5 vuotta.

Osaan erinomaisesti kuunnella, ymmärtää, antaa lämpöä sekä tarvittaessa kommunikoida lempeän napakasti koiralle, minne energia suunnataan. Hoidan koiria tarkasti omistajan ohjeiden mukaan ja lisäksi käytän koirien tulkitsemisessa apuna intuitiotani, joka ei ole kertaakaan ollut väärässä.


Rakastan ulkoilla, leikkiä ja touhuta koirien kanssa, antaa rapsutuksia ja tarvittaessa myös asettaa rajat positiivisen jämäkästi. Uskon, että palkitseminen on paljon parempi ja tehokkaampi metodi koirien kanssa kuin rankaiseminen. Aivan kuten ihmisilläkin. Siksi käytän itse vain positiivisia metodeja.

Asun rauhallisella Pursimiehenkadulla Helsingin Punavuoressa, upeiden ulkoilumahdollisuuksien ympäröimänä. Tarvittaessa voin tulla myös vuorokausivahdiksi kotiinne, sillä ymmärrän, että tämä voi olla stressittömämpää koiralle. Mielestäni on kaikkien kannalta paras sopia tutustumiskäynti hyvissä ajoin, jotta voidaan tutustua ja katsoa, miten kemiat kohtaavat. Jos koira tulee minun luokseni hoitoon, on myös hyvä, että hän tutustuu rauhassa minuun ja uuteen paikkaan jo etukäteen.

Tähän asti olen hoitanut koiria kerralla yhdestä yöstä kuuteen viikkoon, mutta pidempikin aika onnistuu. Päivisin olen enimmäkseen kotona, joten koiran ei tarvitse olla yksin pitkiä aikoja. Vapaa-ajalla nään ystäviäni, ulkoilen luonnossa ja joogaan, ja otan mielelläni koiran mukaan kaikkiin puuhasteluihini jos vain mahdollista!

Minulle on tärkeää, että asiakkaani ovat koiranomistajia, joille heidän koiransa ovat kaikki kaikessa, ja että koirille halutaan parasta mahdollista hoitoa. Jos siis tarvitset koirallesi kuninkaallisen upeaa ja ehdottoman läsnäolevaa huolenpitoa kotonasi tai Helsingin ytimessä, hyvien ulkoilumahdollisuuksien varrella, niin otathan rohkeasti yhteyttä! :)

Lämmöllä,

Maiju


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

         Kotikäyntiä kissoille