KUKKA- KALLIO


 Hei!

Olen 23-vuotias kasvintuotantotieteiden opiskelija Kalliosta. Olen lapsuuteni kasvanut maaseudulla ja siellä olen pienestä pitäen hoitanut oman perheen sekä naapureiden eläimiä. Tutuksi ovat tulleet niin hamsterit, kanit, koirat, kissat kuin kanat, lampaat, lehmät ja kilpikonnat.

Kotonani on aina ollut vinttikoiria ja siitä on syntynyt rakkaus tarjota eläimille tekemistä, josta ne silminnähden nauttivat. Vinttikoirilla se on vapaana juokseminen esimerkiksi järven jäällä. Oman koirani kanssa liikun paljon luonnossa, harrastan juoksulenkkejä ja vaeltamista. Tassuvahtina on ihanaa päästä tarjoamaan lemmikille mieleistä tekemistä, oli se sitten väsyttävä hölkkälenkki tai kunnon rapsutushetki sohvalla. Voin toimia ulkoiluttajana, tehdä kotikäyntejä ja toimia tuntivahtina työpäivän mittaisia ajanjaksoja.

Olen lapsuuteni kasvanut tuttujen kasvattajien pentulaatikoissa ja oppinut kävelemään koirista tukea pitäen. Moneen koirapersoonaan on tullut tutustuttua. Ensimmäinen oma koirani on saluki, joka luonteeltaan on hieman varovainen. Hänen kanssaan olen päässyt opettelemaan, miten antaa koiralle itsevarmuutta ja positiivisia kokemuksia. Nyt kotonani asuu nuori, innokas ja itsevarma lapinkoira-mix. Olen päässyt opettelemaan hänen kanssaan esimerkiksi muiden korien rauhallista kohtaamista. Osaan toimia eri yksilöiden kanssa varmoin ottein, mutta aina koiran omassa tahdissa edeten. Tilanteessa kuin tilanteessa minulla on hymy herkässä, varsinkin kun kyse on eläinten kanssa touhuamisesta.  

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan                                kotona

          Kotikäynti kissoille