ELMIRA-KAARINA


Hei! Olen 18-vuotias opiskelija Kaarinasta ja tällä hetkellä minulla on menossa viimeinen vuosi lukio opintojani.

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Nuorempana olin erittäin kiinnostunut koirista, jonka takia kävin ulkoiluttamassa naapurin spanielia aina, kun luvan sain. 

Luin myös paljon koira kirjoja ja siksi olen myös hyvin tietoinen koirien käyttäytymisestä ja hoidosta teoriassa, käytännön ohella.

Minulla on kokemusta molempiin ääripäihin ulottuvista koirista, esim. aroista sekä todella innokkaista koirista. Olen ollut suurimmilta osin pienten sekä keskikokoisten terrierien, paimenkoirien, spanielien sekä rescue-koirien kanssa tekemisissä. Oma koirani on seitsemänvuotias australianterrieri, joka on kokenut eroahdistusta ja ollut epäilevä muita koiria sekä ihmisiä kohtaan, joten kokemukseni yltää myös hankaliin koiriin, jotka eivät välttämättä toimi yhtä yksiselitteisesti kuin muut. Myös erityistarpeita vaativat koirat ovat minulle tuttuja, sillä kyseinen koirani on myös vuosien varrella sokaistunut, ja on nyt lähes täysin sokea, jolloin tavallinen arki hänen kanssaan näyttää vähän erille, kuin normaalissa tapauksessa. Kissat ovat minulle vähemmän tuttuja, mutta olen ollut jonkin verran niidenkin kanssa tekemisissä kaverien ja tuttujen kautta. Ymmärrän myös kissojen perus elekieleltä ja olen perehtynyt hoitoon varsinkin teorian kautta. Pyrin aina laittamaan lemmikin tarpeet ensisijalle ja toimimaan omistajan säännöillä.

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille