KATRI- HAKANIEMI

Moi! 

Olen Katri, 30-vuotias tekstiili- ja muotialan opiskelija ja aiemmalta ammatiltani lähihoitaja. Asun Hakaniemessä pienessä kaksiossa.


Perheessäni ja lähipiirissäni on aina ollut eläimiä ja kokemusta eläimistä on kertynyt jo lapsesta saakka. Lapsuudenkodissani meillä oli kissa ja samojedinkoira. Perheessäni on ollut kaksi samojediä. Ensimmäinen tuli meille kun olin teini-ikäinen ja nykyisen samojedin Sisun elämässä olen paljon mukana, vaikka välimatkaa vähän onkin. Eläinrakkaana ihmisenä olen päässyt myös onneksi hoitamaan lähipiirini koiria. Olen hoitanut eri rotuisia ja kokoisia koiria mm. collieta, amstaffia, lancashirenkarjakoiraa, snautseria ja shibaa. Kokemusta on myös arkojen kissojen ja koirien hoidosta. Elämäntilanteeni ei salli tällä hetkellä oman lemmikin hankkimista, mutta olisi mahtavaa päästä viettämään enemmän aikaa eläinten kanssa tassuvahtina.

Tarjoan koirien ulkoilutusta, kotikäyntejä kissoille sekä tunti- ja vuorokausivahtia omassa tai lemmikin kotona, miten sovitaan. Hoidan sinun lemmikkiäsi sen yksilölliset tarpeet huomioiden. Tarjoan luotettavan ja välittävän hoitoavun :)

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille