KATJA-PAIMIO


Moikku!

Oon Katja, 22v monimuotona restonomiksi opiskeleva Turkulainen. Olen kasvanut eläinten ympäröimänä, kotona on aina ollut kissa, mutta myöskin koiria sekä muita maatilan eläimiä on matkan varrella vieressä kulkenut.

 Koirista kokemusta on enemmän isoista roduista, saksanpaimenkoirat tutuimpia, mutta olen joskus elänyt myös kolmen jack russelin terrierin kanssa.

Mulle tärkeintä on eläimen hyvinvointi ja pyrinkin aina menemään eläimen ehdoilla, kuitenkin olemalla jämäkkä ja päättäväinen. Kotoota löytyy tällä hetkellä astmaatikkokissa, joten myös eläimen lääkitseminen on tuttua.

Monimuoto-opiskelujen takia mun on helppo joustaa aikatauluissa ja olen usein vapaa lyhyelläkin varoitusajalla. Minulla on auto, joka mahdollistaa sen että pääsen hoitamaan lemmikkiäsi Turkuun ja lähikaupunkeihin. Pystyn tarjoamaan hoitoapua lemmikeillesi lenkkeilyn muodossa, sekä kotonasi tarpeesi mukaan, myös pidempiä aikoja. Koirien ja kissojen lisäksi pystyn hoitamaan myös muut karvaiset ja karvattomat lemmikkisi. Toivottavasti päästään pian tutustumaan toisiimme! 

Terkuin Katja

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti  asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille ja muille eläimille