KAJSA-HERTTONIEMI


Hei!
Olen Kajsa, 27-vuotias eläinrakas valtiotieteiden opiskelija. Muutin maalta Helsinkiin 7 vuotta sitten ja asun Länsi-Herttoniemessä kissani kanssa. Harrastan vapaa-ajallani tanssia, joogaa, retkeilyä sekä avanto-uintia.

Olen itse varttunut eläinten parissa ja vietin lapsuuteni niin kissojen, pihakanojen, jyrsijöiden kuin koirienkin parissa. Vaikken koiraa ole itse omistanut (vielä!), olen toiminut jo lapsesta lähtien naapureiden ja perheystävien koiravahtina. Olen perheystävien kautta saanut osallistua myös koirien kouluttamiseen. Olen elämäni aikana vahtinut kaikenlaisia koiria aina pienistä westieistä isoihin rescue koiriin. Olen myös toiminut vapaaehtoisena eläinten kuntoutuskeskuksessa Thaimaassa, jossa hoidettiin ja kuntoutettiin sairaita tai tapaturmissa olleita katukoiria ja kissoja.

Koska minulla on oma kissa, en valitettavasti voi ottaa lemmikkiäsi hoitoon kotiini. Voin kuitenkin kumppanin ansiosta kotikäyntien lisäksi myös yöpyä kodissanne, varmistaen lemmikin hyvinvoinnin vuorokauden ympäri. Eläinten hyvinvointi onkin minulle hyvin tärkeä arvo elämässä ja olen onnellinen siitä, että saan tassuvahtina edistää tätä. Lemmikkien kanssa osaan olla tarpeen mukaan antaa tilaa ja olla kärsivällinen - tai leikkiä ja juoksuttaa niin paljon kuin sielu sietää! Toimin aina lemmikkisi tarpeet, ehdot ja luonne edellä.

Olen myös todella hyvä rapsuttaja. Toivottavasti tavataan pian!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti ja tuntivahti       asiakkaan  kotona

       Kotikäyntiä kissoille