JOSEFIINA-KATAJANOKKA


 Moikka!

Olen Josefiina Helsingistä. Olen 20 -vuotias välivuotta viettävä eläinystävä. Välivuoden ansiosta minulla on nyt paljon aikaa karvaisille kavereillenne! Vapaa-aikani koostuu yleensä luovista aktiviteeteistä, ajan vietosta luonnossa sekä lasten kanssa työskentelystä. Arkeni on aktiivista ja eläintäyteistä!

Kasvoin perheessä, jossa oli aina lemmikkejä. Ensin kultainen noutaja, ja sen jälkeen cockerspanieli. Minulla oli myös kani omana lemmikkinä jonkun aikaa :) Omien lemmikkien lisäksi olen hoitanut tuttujen ja naapureiden lemmikkejä. Olen myös päässyt tänä kesänä tapaamaan kaikenlaisia karvaisia ystäviä tassuvahdin kautta. Olen tavannut innokkaita ja vähän ujoja karvaisia ystäviä, monia kavereita samassa kodissa, pieniä karvakavereita sekä pienempiä.

Lemmikkiäsi vahtiessa tärkeintä minulle on, että etenemme lemmikkisi säätämään tahtiin. Jokainen lemmikki on erilainen, ja jotkut tarvitsevat enemmän aikaa tutustumiseen ja luottamuksen syntymiseen - toiset taas ovat heti valmiita

lähtemään matkaasi. Millainen tahansa karvainen ystäväsi, vietän mielelläni heidän kanssa arvokasta aikaa. Aika lemmikin kanssa ei ikinä mene hukkaan.

Toivon, että näen sinut ja lemmikkisi tulevaisuudessa!


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti ja tuntivahti       asiakkaan kotona

       Kotikäyntiä kissoille