JANIKA-KESKUSTA


 Moikka! Olen Janika, 19 vuotias juuri eläintenhoitajaksi valmistunut nuori Turun keskustasta.

Olen ollut koko elämäni tekemisissä erilaisten eläinten kanssa, tutuksi ovat tulleet niin hevoset, lehmät, lampaat ja jopa alpakatkin, kuin myöskin erirotuiset ja eriluontoset koirat ja kissat, sekä myös muutkin pieneläimet kuten kanit, marsut ja muut pienjyrsijät.
Koulussani hoidettiin kaikenlaisia koiria laidasta laitaan, joten minulla on kokemusta laajalti erityyppisistä ja erikokoisista koirista. Minulla oli hetken myös koulun puolesta projektikoira koulutettavani, joten kokemusta on myös karttunut senkin puolesta.
Eläinten hoitaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen on minulle hyvin tärkeää, ja siksi myöskin esimerkiksi kouluttamisessa panostan ensisijaisesti positiiviseen vahvistamiseen ja positiivisen kautta kouluttamiseen. Osaan silti myös tarpeen vaatiessa olla lempeän jämäkkä, mikäli tilanne sitä vaatii.
Luonteeltani olen rauhallinen, täsmällinen, luotettava ja positiivinen, haluan tehdä aina parhaani ja pyrin suoriutumaan minulle annetuista tehtävistä mahdollisimman hyvin. Yritän parhaani mukaan kuunnella asiakasta ja tehdä sovitut asiat niin kuin pitääkin, kysyn jos minulla on kysyttävää.
Tarjoan tuntivahtia sekä vuorokausivahtia koirille ja kotikäyntejä kissoille. 

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille