HETA

Moikka!
 Mun nimi on Heta ja olen 19-vuotias nuori naisen alku Tampereen Lielahdesta. Tassuvahdiksi lähteminen oli helppo päätös, koska koirien ja muiden eläinten kanssa olen päässyt viettämään koko ikäni. Kokemusta kaiken kokoisista koirista on ja tulevaisuudessa oman rescuekoiran hankkiminen on haaveissa.

Perheessäni on ollut aina isoja, lempeitä ja vahvoja leonberginkoiria, joiden kanssa on saanut temmeltää pienestä pitäen. Tällä hetkellä perheellämme on kaksi leonberginkoiraa, 5-vuotias Fonzi ja 10-vuotias Arska. Serkuillani on ollut aina tiibetinspanieleita, joiden kanssa olen pienempänä päässyt kokemaan ensimmäisiä kertoja kunnolla yksin koiran kanssa. Nykyään, kun en enää asu kotona koirien luona ja omaa koiraa ei ole, olen päässyt hoitamaan ystäväni 1-vuotiasta australianpaimenkoiraa. Koirista on siis kokemusta ja jokainen koira on ollut luonteeltaan erilainen ja jokaisen kanssa kaikki on aina mennyt hyvin.

Olen juuri valmistumassa lukiossa ja päätyöni lisäksi pystyn omien aikataulujeni mukaan tarjoamaan eläinystävällesi kaikkia tassuvahdin tarjoamia palveluita. Lupaan tassuvahtina pitää hyvää huolta koirakaveristasi ja laittamaan koiran tarpeet hoidon aikana ensisijaiseksi. Toivonkin, että tapaamme koiranhoidon merkeissä!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille