HANNA-HAKANIEMI

Hei

Minulla on ollut kissoja ja koiria lemmikkinä ja yhdelle rescue kissalle olen ollut useamman kuukauden hoito kotina, kun omistaja on ollut pitkällä ulkomaan työkomennuksella.

Lähipiirissäni on koiria paljon.

Olen eläinrakas ja haluan olla avuksi eläinten ja heidän omistajiensa arjessa. Omassa elämäntilanteessa en voi ottaa lemmikkiä, mutta kaipaan eläinten läsnäoloa arjessani.

Teen 60% työviikkoa ja suurin osa työstäni on kotona tehtävää etätyötä. Elämä on hyvin säännöllistä ja joka toinen viikko kodissani on myös hyvin eläinrakas 8-vuotias erityislapsi,joka on tottunut koiriin ja haaveilee kissasta.

Luonteeltani olen lempeä,mutta jämäkkä. Olen hyvä ennakoimaan ja ohjaamaan tilanteita. Erityislapsen vanhemmuus on opettanut paljon kommunikaatiota ja läsnäoloa myös eläimien kanssa.

Lapseni myös pitää eläimistä kovasti ja hän on myös innokas lenkittäjä sekä rapsuttaja. Hän on hyvin rauhallinen ja sosiaalinen lapsi.

Lemmikit, jotka ei pidä lapsista ovat myös tervetulleita luokseni joka toinen viikko,kun lapsi ei ole luonani.

Asun hyvien lenkkireittien varrella Hakaniemessä ja Tokoinranta on heti ovesta astuttaessa edessä. Lähellä on hyviä lenkkireittejä ja lenkkeilen itsekin aamuisin Töölönlahden ympäri.

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille