HANNA- RAISIO

Hanna täsä moro!

Olen raisiolainen biologi (FM) ja freelancer-näyttelijä/teatteriohjaaja. Asun puolisoni kanssa rivitalossa rauhallisessa Pahtan kaupunginosassa aivan Alppiruusupuiston vieressä. Vapaa-aikani kuluu Raision Teatterissa hallitustehtävissä.
Olen elänyt koko ikäni lemmikkiperheessä. Isäni harrasti pitkään akvaarioita, ja meiltä löytyikin monenmoista mönkijää kaloista sammakoihin ja kotiloihin. Ensimmäinen lemmikkini oli leijonanharjakani Puppe, joka sai kaverikseen myöhemmin hamsterin ja kesyrottia. Jyrsijöiden jälkeen kotoani on löytynyt viljakäärme, Brasilian sateenkaariboa ja undulaatteja.
Ensimmäisen koirani hankin 18-vuotiaana, ja näitä kaikkein rakkaimpia nelijalkaisia onkin ollut perheessäni yhteensä neljä kappaletta. Mopsit Awa ja Mortti, Pembroke Welsh Corgi Kita, sekä Newfoundlandinkoira Aino. Ensimmäinen - ja pitkäikäisin - rakas mopsini Awa nukkui pois viime joulukuussa lähes 16 vuoden yhteiselon jälkeen. Tällä hetkellä kodistamme ei löydy muita lemmikkejä kuin sängyn alla lymyävät villakoirat!
Opiskeluaikanani vietin vuosikaudet Turun Eläinsuojeluyhdistyksellä vapaaehtoisena, hoitaen kaikenkokoisia, -karvaisia, -ja näköisiä otuksia. Kokemusta löytyy niin ongelmakoirista ja -kissoista, kuin maailman suurimmista sylivauvoistakin!
Kotimme tiloja voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Meille ovat tervetulleita hyönteiset, matelijat, linnut, jyrsijät, kanit, kissat ja koirat!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti  minun tai asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille