ERIIKKA- KAMPPI

Moikka!


Olen Eriikka, 26-vuotias aurinkoinen ja empaattinen persoona. Haluan tarjota koirallesi luottamuksellista, aidosti välittävää ja virkistävää hoitoa. Olen opiskellut yliopistossa kauppatieteitä ja syksyllä aloitan opinnot sosionomiksi. Joustavat aikataulut mahdollistavat lemmikkisi hoitamisen nopeallakin aikataululla.

Oleellista on, että lemmikkisi kokee seurani turvalliseksi ja siksi tutustuminen puolin ja toisin on alussa tärkeää. Joidenkin kohdalla se tapahtuu yhdessä hännän heilautuksessa ja toisen kohdalla se voi kestää hieman pidempään.
Kun olemme rauhassa tutustuneet, koittaa iloisten leikkien ja virkistävien lenkkien aika. Nautinkin erilaisista aktiviteeteistä yhdessä karvaisten kaverieni kanssa. Koiran luonteesta ja tarpeista riippuen, voimme täyttää päivät rutiinien lomassa niin leikkien, lekotellen tai älyllisiä tehtäviä ratkoen. Jos lemmikkisi on erittäin aktiivinen, saa minusta myös kaverin niin hiihtopoluille, juoksulenkeille, kuin luonnon vesiinkin uimareissuille.


Koen luottamuksen erittäin tärkeäksi niin lemmikkien kuin heidän omistajienkin kanssa. Huolehdin lemmikistäsi kuin se olisi omani ja otan lemmikkisi yksilölliset tarpeet huomioon. Tarjoan lenkitysapua, päiväkäyntejä sekä pidempiäkin hoitojaksoja niin omassa kodissani kuin lemmikkienkin kotona.
Eläimet ja erityisesti koirat ovat olleet lähellä sydäntäni lapsesta saakka. Minulle onkin kertynyt rutkasti kokemusta koirien hoitamisesta. Olen toiminut lenkitysapuna niin tuttujen kuin tuntemattomienkin koirille. Lisäksi olen hoitanut kotonani perheeni ja ystävieni koiria pidempiäkin aikoja. Kokemusta minulla on niin pienemmistä kuin isommistakin koirista.
Lisäksi minulla on kokemusta pienten pentujen hoitamisesta sekä olen perehtynyt pentujen kouluttamiseen.


Odotan innolla uusiin karvaisiin kavereihin tutustumista!
Terkuin
Eriikka

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai  minun kotona