EMMI- TAMPERE


Moi! Pidän kovin eläimistä ja eläimetkin yleensä minusta - ehkäpä rauhallisuuteni vuoksi. Omaa eläinystävää ei tällä hetkellä elämäntilanteen vuoksi ole, ja siksipä autan mielelläni lemmikkisi kanssa, kuten olen jo vuosia ystävienikin lemmikkien kanssa auttanut. Lapsuuden kesät mummolassa maalla totuttivat kissojen ja koirien lisäksi lehmiin, kanoihin ja sikoihin, ja myös ystävien pienlemmikkejä olen hoitanut. Hevostyttökin olin jonkin aikaa. Veljelläni on isohko sekarotuinen koira ja minulla on ollut pari kissaa.
Eläinten kanssa aikaa viettäessä on parasta, kun näkee niillä olevan hauskaa leikkiessään tai juostessaan - tai toisaalta hyvin lenkitetyn
koiran lötköttäminen se vasta mielihyvää tuottaakin! Tai kissan kehrääminen sen asetuttua syliin.
Asun Tahmelassa ja kotiimme ovat eläimet tervetulleita, mutta liikun mielelläni myös toiselle puolelle kaupunkia hommia tekemään. Olen syntynyt vuonna 1982 Kajaanissa ja muutin Tampereelle alun perin opiskelemaan käännöstiedettä; muutama vuosi sitten halusin kuitenkin toiminimeni (​www.babelkoi.fi​) palettiin muutakin kuin tietokoneen ääressä istumista tekstipalvelujen parissa, joten opiskelin luonnonvaratuottajaksi. Nyt valmistan luonnontuotteita kuten perinteistä, vahvaa pihkasalvaa (joka sopii lemmikkienkin haavojen paranemista nopeuttamaan mainiosti) ja hulavanteita pajusta ja teen pihatöitä käännös- ja oikolukutöitä tasapainottamaan, ja eläinten hoitaminen tilaisuuden tullen on suuri ilo!
Kuulumisiin Emmi

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille