EMMI- KESKUSTA

Hei kaikille! 

Olen 20-vuotias eläinrakas ihminen, joka on kiinnostunut eläimien maailmasta. Minulla on suuri intohimo työskennellä eläinten parissa ja hoitaa heidän tarpeitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Erityisesti koirat ja kissat ovat lähellä sydäntäni, ja onkin suuri ilo saada tehtävänä hoitaa asiakkaiden lemmikkejä.
Vapaa-ajallani nautin musiikista, tanssista ja kuntoilusta, mutta eläinten kanssa vietetty aika on ehdottomasti korvaamatonta. Onnekseni minulla on paljon ystäviä, joilla on ihania kissoja ja koiria, joiden kanssa pääsen viettämään aikaa ja hoitamaan heitä. Olen saanut kokemusta monista eri rotuisista koirista, aina pitbulleista suursnautsereihin. Lähisuvullani on ollut useita eri rotuja, joiden parissa olen saanut hoitaa ja lenkittää. Viime aikoina olen myös tutustunut pienempiin koirarotuihin, koska olen saanut hoitaa pidempiä jaksoja ystäväni hurmaavan Russian Toy -koiran, Chaoksen, kanssa.
Jo lapsuudestani asti minulla on ollut jyrsijöitä, joten niidenkin kanssa olen saanut viettää paljon aikaa ja oppinut niiden tarpeista. Haluan varmistaa, että jokainen lemmikki tuntee olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi seurassani. Minulle on tärkeää mennä aina lemmikin ehdoilla, oli sitten kyse juoksemisesta ja sekoilusta tai rauhallisesta tutustumisesta ja makoilusta.
Odotan innolla mahdollisuutta jakaa rakkauteni ja välittämiseni lemmikkieläinten kanssa, sillä jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen ja opettavainen kokemus.
En malta odottaa uusia kohtaamisia karvakamujen kanssa!


Ystävällisin terkuin Emmi.

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

        Kotikäyntiä kissoille