ELLI-KUPITTAA


Moikka!

Olen Elli, 22-vuotias eläinrakas Turun ja Helsingin väliä kulkeva opiskelija. Lapsuudenkodissani olen elänyt aina kissojen keskellä, ja lisäksi olen hoitanut lapsesta asti naapureiden ja kavereiden koiria. Olen myös harrastanut ratsastusta ja eläintenhoitokerhoa, joissa suuremmatkin eläimet aina lampaista hevosiin ja lehmiin ovat tulleet tutuiksi.

Tällä hetkellä haaveilen kovasti omasta koirasta, mutta oikeaa hetkeä odotellessa tutustun mielelläni kaikenlaisiin karvakuonoihin. Voin hoitaa lemmikkejä sekä omassa kodissani (Turussa), että omistajan luona, ja minulta luonnistuvat myös perushoitotoimenpiteet. Tarjoan lisäksi ulkoilutusapua koirille sekä kotikäyntejä kissoille.

Olen ystäväni Bordercollien kanssa höntsäillyt esimerkiksi noseworkia, joten pienet harrastelut tai koulutussessiot onnistuvat myös.
Minulla on kokemusta kaikenlaisista koirista aina kääpiövillakoirista erilaisiin terriereihin sekä paimeniin asti. Myös esimerkiksi reaktiivisuus remmirähjäyksen muodossa on minulle tuttua. Rakastan sekä ulkoilua että sohvalla makoilua lemmikki kainalossa, ja toimin aina eläimen hyvinvointi edellä.

Tällä hetkellä asun Turun keskustan läheisyydessä, Kupittaalla, tilavassa yksiössä. 
Ennen hoitoa on mahdollista tulla vierailemaan luonani, jolloin paikka tulisi hieman tutummaksi myös koiralle :) Voin myös tulla tutustumaan omistajan luokse lemmikkeihin!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti minun tai asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille