EERIKA-VUOSAARI


 Olen 35-vuotias savosta Helsinkiin muuttanut nainen ja jaan elämäni 10-vuotiaan monirotuisen nartun sekä 2-vuotiaan staffiuroksen kanssa.

Olen aina ollut eläinrakas ja lapsena maalla tuli pyörällä kuljettua kaikki naapuruston maatilat. Oman ensimmäisen koiran hankin 25-vuotiaana ja se on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä!
Olen ottanut paljon selvää koirien kouluttamisesta positiivisesti vahvistamalla ja olemme harrastaneet koirani kanssa vähän kaikenlaista agilitysta hajutyöskentelyyn. Suhtaudun eläimiin yksilöinä ja otan kaikenlaiset yksilöt huomioon.

Olen yhteistyökykyinen, positiivinen, rauhallinen, lempeä, mutta päättäväinen. Aiemmin olen hoitanut ystävien ja tuttujen koiria ja kissoja. Minulla on kokemusta eroahdistuksesta, remmirähjäämisestä ja rescue-koirista. Staffit ja kaikenlaiset terrierit ovat lähellä sydäntäni, mutta olen sydän avoinna kaikenlaisille koirille, kissoille ja muille eläimille (mm. kaneille ja rotille). Ymmärrän kiintymyksen lemmikkiin ja haluan tarjota parasta mahdollista hoitoa omistajan sekä lemmikin yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen.


ASIAKASPALAUTTEET:

"Carla Rindell

Evi oli korvaamaton apu

Mursin taannoin olkapääni ja yksinelävänä karvaisen "erityislapsen" yksinhuoltajana olin pulassa. Lääkäri kielsi jyrkästi vasta äskettäin kotia vaihtaneen huonosti käyttäytyvän saksanpaimenkoirani ulkoilutuksen viikkokausiksi ja sen verran villi tapaus tämä koirani on, ettei ulkoilutusta tohdi turvallisuuden vuoksi antaa kokemattomiin käsiin lainkaan. Koira meni hätähoitoon vanhaan kotiinsa mutta järjestely ei ollut paras mahdollinen ja koira oli saatava pikaisesti takaisin tänne uuteen kotiinsa kunhan kaikki päivittäinen ulkoilutus saataisiin järjestymään toipilasajakseni. Tassuvahdeilta apuun riensi Evi, joka kymmenen päivän ajan tuli reippaasti kahdesti päivässä lenkittämään väkkäränä kieppuvan ja raikuvasti laulavan saksanpaimenkoirani. Evin pitkämielinen suhtautuminen ja järkkymätön rauhallisuus välillä tunninkin kestävillä lenkeillä tekivät minuun syvän vaikutuksen. Suosittelen luotettavaa Eviä lämpimästi haastavampienkin koirien tassuvahdiksi."

"Jari

Loistava kissavahti

Meillä on kaksi vilkasta Cornish Rexiä ja viime syksynä lähdettiin yön yli pois. Kissat jäivät Evin hoitoon. Kaikki oli sujunut loistavasti. Tutustumiskäynnillä ennen hoitojaksoa Evi otti kontaktin kissoihin luontevasti ja toinen meinasi lähteä Evin mukaankin, mutta tottuneena kissankäsittelijänä sai jäämään kotiin :) Hyvin mielin pystyttiin lähtemään reissuun. Kokemusta on myös kissahotelleista, mutta emme halua enää viedä kissojamme pitkän matkan päähän ja kotona on turvallisempaa olla. Ja lisäksi erään toisen vahtipalvelun kautta oli kesällä reissumme ajan hoitaja, mutta osin tehtävät olivat jääneet puolitiehen. Sitä pelkoa ei ollut Evin kanssa. Ja mikä mukavinta Evin asuinpaikka lähellä meitä. Voimme suositella Eviä lämpimästi."

"Kinnunen Juha-Pekka

Tassuvahti aikalailla pelastus

Evi ollut ihana Lennun kaa 6v Labbis. lennu tykkää ja ihan väsy poika kun tuun töistä. Onneksi löisin Tassuvahdin. Edellinen oli 4-Hyhdistys mutta ei tyttö pärjännyt isomman koiran kaa ja jne Evi ottanut homman haltuu ensi metreillä. En voi kuin suositella Tassuvahtia. Itse eronnut ja nyt koiran yksin huoltaja ja aika paljon liikaa töissä ja Lennun hyvinvointi ei saa olla siitä riippuvainen. SUOSITTELEN."


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

       Kotikäyntiä kissoille