DANIELLA-KESKUSTA


Moikka,

Olen 24-vuotias ja asun Turun keskustassa. Olen suorittanut psykologian kandidaatin tutkinnon ulkomailla ja pyrin jatkamaan opintojani Suomessa. Eläimet ovat aina olleet tärkeässä roolissa elämässäni. Omistan tällä hetkellä yhden kissan ja olen lapsuudessani viettänyt paljon aikaa eri eläinten parissa. Lapsuudenkodissani oli fretti, kissa ja lampaita, joiden kanssa olen viettänyt paljon aikaa. Lisäksi olen ulkoiluttanut ja hoitanut sukulaisten ja kavereiden koiria.

Eläinten kanssa puuhastelu on mielestäni todella ihanaa, ja rakastan tutustua uusiin lemmikkeihin. Eniten kokemusta löytyy oman ocicat rotuisen kissan hoidosta sekä Welsh Springer Spanielien hoidosta, mutta rakastan kaiken rotuisia ja kokoisia kissoja, koiria ja muita lemmikkejä. Olen aktiivinen ja urheilullinen, joten pitkät lenkit koirien kanssa ja eläinten kanssa leikkiminen ovat minulle mieluisaa ajanvietettä.

Tarjoan kotikäyntejä, koiran ulkoilutusta ja päivähoitoa koirille, kissoille ja muille lemmikeille. Pyrin luomaan luottamuksellisen suhteen sinun ja lemmikkisi kanssa ja otan aina huomioon lemmikin persoonan ja viihtyvyyden. Pidän sinut mahdollisimman hyvin ajan tasalla lemmikkisi hoidosta.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan uusiin eläinystäviin!

Ystävällisin terveisin,
Daniella 

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti  asiakkaan kotona

Kotikäyntiä kissoille ja muille lemmikeille