Yleiset harhaluulot Tassuvahdin työstä

Yleiset harhaluulot Tassuvahdin työstä

 

Työstä ei saa palkkaa.

Tassuvahtina tehdyistä hoidoista maksetaan tietty määrä rahallista korvausta. Tekemäsi hoitojen määrä vaikuttaa siihen, miten paljon tienaat Tassuvahtina.

Tassuvahdin työhön ei tarvitse kokemusta koirista tai kissoista.

Työ vaatii perusteellista osaamista, sillä kyseessä on asiakkaan rakas perheenjäsen. Tassuvahtimme kohtaavat luonteeltaan ja käytökseltään erilaisia lemmikkejä, joten monipuolinen kokemus on suureksi eduksi tässä työssä. Kaikilla hoitajillamme onkin entuudestaan kattava kokemus lemmikin hoidosta ja etenkin koirista sekä kissoista.

En voi hakea Tassuvahdiksi, koska omistan lemmikin.

Oma lemmikki ei ole este Tassuvahdin työhön. Tietyt omat lemmikit, kuten koira tai kissa, rajoittavat sinua ottamasta omaan kotiisi hoitoon lemmikkejä. Hoidosta riippuen voit toimia vuorokausivahtina myös omistajan kotona. Kuitenkin jos lemmikkisi on hoidon aikana muualla hoidossa, voi hoidon suorittaa myös sinun kotonasi.

Tassuvahdin palveluntarjoajaksi voi vain rekisteröityä.

Tassuvahti ei ole välityspalvelu, johon kuka tahansa voi ilmoittautua hoitajaksi. Tassuvahdiksi täytyy hakea lähettämällä meille työhakemus ja kutsumme sitten hakijoita hakemusten perusteella haastatteluun. Valitsemme hoitajamme tarkoin ja huolellisesti. (Lisäksi rekrytoimme tällä hetkellä vain täysi-ikäisiä, koska työhön sisältyy paljon vastuuta.)

Tassuvahdin työtä voi tehdä esim. vain kuukauden tai parin viikon ajan.

Vaikka hoitajana voi itse vaikuttaa tekemiensä tuntien määrään, edellytämme hakijoilta mahdollisuutta sitoutua useammaksi kuukaudeksi. Monilla asiakkailla on esimerkiksi säännöllinen tarve hoidolle, joka jatkuu toistaiseksi.

Comments are closed.