Vinkkejä koirasi ensimmäiseen vuorokausivahtiin:

Vinkkejä koirasi ensimmäiseen vuorokausivahtiin:

  • Sovi hoitajan kanssa tutustumiskäynti. Tarjoamme kaikille asiakkaille tutustumiskäynnin, jolloin te ja koiranne voitte tavata hoitajanne ensimmäistä kertaa kasvokkain ennen hoitoa. Tällöin koiranne ja hoitaja saavat rauhassa oppia tuntemaan toisiaan. Tutustumisen aikana voitte myös käydä läpi lemmikin luonteenpiirteet ja muita käytännönasioita. Tutustumiskäynnin voi sopia joko hoitajan tai teidän omaan kotiinne.

 

  • Sovi ja varaa mahdolliset lisä tutustumiset. Jos tutustumiskäynnin jälkeen haluatte, että koiranne tutustuu hoitajaansa lisää ennen pidempää hoitoa, voitte esim. varata ulkoilutuksia tai yhden yön vuorokausivahdin Tassuvahdin kanssa. Tämä antaa mahdollisuuden koirallenne ja hoitajalle tutustua toisiinsa vielä paremmin.

 

  • Tee hoitajalle kirjallinen ohjeistus, jossa on koiran rutiinit sekä ruokintaohjeet. Tämä auttaa hoitajaa ylläpitämään koirallenne tuttuja rutiineja, jotka tekevät hoidosta kodinomaisemman. Ohjeistukseen voi sisällyttää kaiken minkä koet tarpeelliseksi hoitoa varten kuten mahdollinen lääkitys tai koiralle tuttuja käskyjä, joista voi olla apua esim. ulkona.

 

  • Tuo koirallesi hoitokassi hoitajan luo. Hoitokassissa tulisi olla mukana tarvikkeet kuten peti/viltti, ruuat, namit ja leluja. Lisäksi on hyvä tuoda mahdolliset muut tarvittavat tarvikkeet kuten lääkkeet tai harjat. Varmistathan myös, että samat tavarat ovat saatavilla vaikka hoitaja tulisi teidän kotiinne vahtimaan.

 

  • Sovi hoitajan kanssa, kuinka usein haluat päivityksiä hoidon kulusta esim. joka päivä vai joka toinen päivä. Tassuvahtimme mielellään päivittävät kuvien kera hoidon kulkua omistajille.

 

  • Rentoudu lomallasi! Kokeneet Tassuvahtimme pitävät huolen, että koirallanne on oma rentouttava loma myös.

 

Comments are closed.