Usein kysytyt kysymykset Tassuvahdin työstä

Usein kysytyt kysymykset Tassuvahdin työstä

 

Voiko töitä tehdä oman aikataulun mukaan?

Tassuvahdin työt ovat freelancer-työhön verrattavia, joten keikkoja voi vastaanottaa täysin oman aikataulun mukaan. Tarjottua keikkaa ei tarvitse hyväksyä, ellei se sovi omaan aikatauluun.

Onko este, jos omistaa lemmikin?

Oman lemmikin omistaminen ei ole este tassuvahdin työhön. Tämä toisaalta tarkoittaa sitä, että omaan kotiin ei voi ottaa hoidokkeja. Toivoisimme että siinä tapauksessa pystyy asumaan omistajan luona pidemmän aikaa, eli on hyvä, jos on joku muu perheenjäsen, joka pystyy hoitamaan omaa lemmikkiä sen aikaa.

Millaisia työpäiviä tassuvahdilla on?

Päivien sisältö voi vaihdella päivittäin. Mikäli tahtoo tehdä paljon lenkityksiä, päivät voivat olla täynnä eri koirien ulkoilutuksia, tai jos tahtoo enemmän keskittyä hoitoon omassa kodissa, päivä voi olla pelkästään sen koiran kanssa arjen elämistä. Työpäivän sisältö riippuu hyvin paljon siitä, kuinka paljon on valmis ottamaan vastaan keikkoja.

Millaisia tassuvahteja etsitte?

Etsimme ensisijaisesti hoitajia jotka pystyvät joustavasti lenkittämään syksyn aikana arkisin sekä pystyvät ottamaan lemmikin hoitoon joulun ja uudenvuoden ajaksi. Tämä on meillä kiireisintä aikaa vuorokausivahtien suhteen.

Mitkä ovat tassuvahdin tärkeimmät ominaisuudet?

Tärkeintä on tunnollisuus, luotettavuus ja vastuuntuntoisuus. Sekä tietty eläinrakkaus! Tässä työssä hoidetaan kuitenkin perheenjäseniä, joten on tärkeää, että asiakkaiden toiveet ja ohjeet otetaan tosissaan.

Mitä vastuita Tassuvahdilla on?

Tassuvahdin vastuisiin kuuluu tietysti lemmikin hoito, mutta myös asiakkaan kanssa kommunikointi hoidon yksityiskohdista sekä hoidon kulusta.

Miten tassuvahdin työssä voi tienata?

Tassuvahdin hommissa voi tienata oman saatavuuden mukaan joko hieman lisätienestiä opintojen tai muiden keikkahommien ohelle. Mitä enemmän keikkoja tekee, sitä enemmän korvausta saa.

Muistattehan kaikki eläinrakkaat ihmiset että voitte käydä lähettämässä meille hakemuksenne Tassuvahdiksi täältä.

Comments are closed.