Sadun tarina

Sadun tarina

Sadun tarina #MeidänTarina

Lähdin tapaamaan Satua ja Lemmyä lenkin yhteydessä lähellä omaa kotiani. Ulkona oli ihanan raikas sää ja aurinko oli laskemassa kauniisti samaan aikaan. 

Alkuun Lemmy lähestyi minua varautuneesti, mutta pian hän heilutti häntää iloisesti ja kaipasi rapsutuksia. Kävelimme Haagassa kauniissa puistossa jutellen ja etsien kuvauspaikkaa, jota Satu oli jo etukäteen käynyt katsomassa. Kuvaushetki onnistui hienosti kaikkien osalta. Kesken juttelun Satu tiedustelee miten Tassuvahdilla menee tällä hetkellä. Oli mukava huomata, kuinka kiinnostunut hän on yrityksestä. 

Lemmy on rodultaan appenzellinpaimenkoira. Hän on jo hieman iäkkäämpi herrasmies. ‘’Lemmy on tärkeä perheenjäsen, joka haluaa olla mukana kaikessa toiminnassa. Esimerkiksi kotona hän osallistuu jumppaamiseen sekä sohvalla pötköttelyyn’’, Satu kuvailee.

Matkustaminen on Lemmylle hyvin tuttua. Hän kulkee hienosti mukana junassa, bussissa sekä jopa laivalla. Lemmy ottaa matkustaessa rennon asennon ja katselee maisemia. Tämä tekee matkustamisesta ihanan helppoa. Aina Lemmyä ei voi kuitenkaa ottaa matkalle mukaan ja näissä tapauksissa Tassuvahdin palvelut ovat tulleet tarpeeseen.

Eniten Sadulla on ollut käyttöä ulkoilutuspalvelulle. Se auttaa katkaisemaan pitkät päivät. Tassuvahti on ollut reilun vuoden verran heidän apuna ja Lemmy on päässyt tutustumaan useaan eri hoitajaan lenkkien yhteydessä. Sadun mielestä hoitajien yhteydenpito on ollut todella nopeaa ja ulkoiluttajat ovat aina olleet ammattitaitoisia. Satu pitää näitä asioita tärkeänä ja hän jättää aina Lemmyn hyvillä mielin Tassuvahdin ulkoilutettavaksi. Lenkiltä kotiin palatessa Lemmy on iloinen ja väsynyt.

Omien työpäivien venyessä Satu on tyytyväinen, että on olemassa Tassuvahdin kaltainen palvelu. “On ihanaa, että heti kotiin päästessä ei karvakaveri odota koivet ristissä. Kiitos Tassuvahdin”, Satu kiittelee hymyssä suin.

Kirjoittaja: Melissa, Tassuvahti

Comments are closed.