Mirannan tarina

Mirannan tarina

HR-harjoittelija Miranna

Nyt esittelemme teille HR-harjoittelijamme Mirannan. Miranna aloitti työskentelyn Tassuvahdilla noin kaksi kuukautta sitten. Hän pääsee seuraavaksi kertomaan hieman lisää itsestään ja työnkuvastaan Tassuvahdilla.

Kerro lyhyesti itsestäsi

Heips! Olen Miranna ja suoritan tällä hetkellä suuntautumisharjoitteluani Tassuvahdilla. Opiskelen kolmatta vuotta Haaga-Heliassa liiketaloutta ja suuntaudun HR ja esimiestyöhön. Tassuvahdin harjoittelu on osa opintojeni kokonaisuutta, joten saan täällä arvokasta käytännön kokemusta alan työtehtävistä. Olen käynyt kouluja ja etsinyt itselleni sopivaa alaa, ja henkilöstöhallinto vaikuttaisi olevan sellainen, joka tarjoaa eniten haasteita sekä kehittymistilaa itselleni. 

Tykkään videopeleistä, scifistä ja kaikenlaisista eläimistä. Olen myös ruokahifistelijä: rakastan ruoanlaittoa ja minulle merkitsee paljon se, mistä ruokani tulee ja miten keho hyötyy eri ravintoaineista. Kasvissyöntiin siirtymisen myötä olen löytänyt uuden rakkauden ravitsemuksesta ja sen opiskelusta.

Mikä sai sinut hakemaan Tassuvahdille?

Hain Tassuvahdille HR-harjoitteluun, koska tiesin yrityksen olevan vielä pienehkö ja kasvuvaiheessa. Tällöin myös HR:n rooli on suuri, joten harjoittelu tarjoaisi minulle mahdollisuuden oppia paljon alaan liittyviä asioita. Pääsisin myös olemaan osa yrityksen kasvua, joten siinäkin asiassa näköalapaikka houkutteli paljon! Ja mainittakoon, että hain tietenkin myös siksi, koska poden kovaa koira- ja kissakuumetta…

Mitä teet Tassuvahdilla?

Roolini HR-koordinaattorina on monipuolinen: vastuullani on uusien hoitajien rekrytointi ja perehdytys, keikkojen koordinointi, sekä korvauksien maksaminen kuukausittain. Näiden lisäksi autan hoitajia ongelmatilanteissa, sekä teen tarvittaessa myös kirjoitus- ja kääntämistöitä.

Kerro normaalista työpäivästäsi

Tällä hetkellä työpäivieni sisältö vaihtelee viikoittain koronan takia, joten jokainen päivä on erilainen. Jotkut työpäivät menevät kokonaan kirjoitushommia tehdessä, mikä on myös oikein tervetullutta vaihtelua. Pääsen myös tekemään käännöstöitä englanniksi tulevaisuuden projekteihin.

Suoritan harjoitteluani osa-aikaisesti kolmena päivänä viikossa, ja teen töitä tarpeen mukaan alku- tai loppuviikosta. Työpäivääni kuuluu muun muassa hakijoiden hakemusten läpikäyntiä, minkä jälkeen lähetän potentiaalisille hakijoille viestin liittyen jatkosta. Kutsun myös hakijoita haastatteluun ja sovin heidän kanssaan haastatteluajankohdasta. Haastattelupäivinä haastattelen hakijoita erilaisten kysymyksien avulla: tarkoituksen on selvittää, minkälainen tyyppi hakija on, ja kuinka hän on käytettävissä. Koordinoin myös asiakkaiden keikkatilauksia hoitajillemme. 

Comments are closed.