Mikä Tassukoulu?

Mikä Tassukoulu?

Tarvetta koiran koulutukselle? Tutustu Tassukouluun!

Vetääkö koirasi hihnassa? Tai onko koirallasi mahdollisesti vaikeuksia totutella yksinoloon kotona? Oli ongelma mikä tahansa, anna meidän auttaa. Tassukoulu tarjoaa sinulle ja koirallesi yksilöllistä koulutusapua. Meillä koirankouluttaja keskittyy vain sinun koiraasi, jolloin ongelmakohtiin päästään käsiksi nopeasti ja epätoivottu käytös saadaan korjattua. 

Tassuvahdilla työskentelee kaksi ammattitaitoista koirankouluttajaa: Laura ja Jasmin. Molemmat ovat käyneet eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja heillä löytyy laaja kokemus nelijalkaisista ystävistämme. Kouluttajien koulutusmenetelmä perustuu positiiviseen vahvistamiseen.

Miten palvelu toimii?

Koulutusapua voi lähteä tiedustelemaan soittamalla meille tai lähettämällä sähköpostia. Tästä linkistä löydät kaikki yhteystietomme: https://www.tassuvahti.fi/yhteystiedot/. Henkilökuntamme kartoittaa ensin koulutustarpeen ja tämän jälkeen välittää tarvittavat tiedot koirankouluttajalle.

Seuraavaksi kouluttaja ottaa itse yhteyttä teihin ja voitte keskenänne sopia ensimmäisestä koulutuskäynnistä. Kouluttaja pyrkii aina olemaan pikaisesti yhteydessä, jotta koulutus saadaan nopeasti alulle. 

Ensimmäisellä käynnillä kouluttaja tutustuu koiraan ja pääset kertomaan tarkemmin koulutustarpeesta. Tämä käynti pitää sisällään jo koulutusta. Käynnin lopussa voitte sopia yhdessä koulutuksen jatkosta. Kouluttaja suunnittelee teille henkilökohtaisen koulutusohjelman ja valitsee sopivan koulutuspaketin. Koulutusohjelman saatte itsellenne myös kirjallisena versiona.

Tämän jälkeen kouluttaja suorittaa valitun koulutuspaketin mukaiset yksityiskäynnit. Koulutus tapahtuu aina yhdessä omistajan kanssa.

Lue lisää Tassukoulusta

Comments are closed.