Ensimmäinen viikkoni Tassuvahtina

Ensimmäinen viikkoni Tassuvahtina

On viikon ensimmäinen päivä ja lähdin aurinkoisin mielin kohti päivän ensimmäistä asiakasta, joka oli tutustumiskäynti Lauttasaaressa. Jännitin alkuun hiukan koska olin juuri aloittanut hommat Tassuvahdilla, vaikka taustaa dogsitter toiminnasta itsenäisesti on n. 14-vuotta. Perillä näin iloisesti häntäänsä heiluttavan Toffen ja hänen omistajansa. Kiertelimme lähimaastoa ja juttelimme tulevasta neljän päivän ulkoilutuksesta.

Tiistaina tutustumiskäynnin kohteena oli kaksi suomenlapinkoiraa, jotka myöskin asustelevat Lauttasaaressa. Ovikelloa soittaessani kuulin kuinka he innostuivat haukkukonserttiin ja kun pääsin sisälle, sain innokkaan ja pusutäyteisen vastaanoton koirilta. Nelli ja Pamu olivat aivan valloittavia ja viihtyivät rapsutettavana niin pitkään kuin jaksoin vain heitä paijailla. Odotan innolla heidän hoitamistansa tuntivahtina helmikuun lopulla.

Tämän jälkeen lähdin ulkoiluttamaan viikon ensimmäistä keikkaa, Tuiskua. Tuiskun kanssa emme olleet aiemmin tavanneet mutta yhteistyö syntyi heti kävelyn aikana ja namuilla. Staffin tavoin Tuisku oli innokas tutkimaan ympäristöä ja villiintymään.

Seuraava päivä kului jälleen tutustumiskäynnin parissa ja kohteena oli kaksi rescue koiraa aivan kotini läheltä, joten tuleva lenkkitarve järjestyy helposti. Tutustumiskäynnit ovat mielestäni todella hyvä idea koska siinä oppii omistajan kanssa tuntemaan koiran käytöstä ja saa tarvitsemansa informaation. Rescue kaverukset ottivat minut ilolla vastaan ja vaikka toinen oli pieni ja toinen suuri, näytti heidän yhteiselonsa olevan täydellistä.

Ensi viikolla koittaa Toffen ulkoilutukset ja kotihoitooni tulee vanha tuttu Diego. Diego on kummikoirani pidemmältä ajalta ja on samojedin sekä huskyn sekoitus.

– Koiramaisin terveisin Melissa

Comments are closed.