ANNA-KAMPPI


 Olen Anna, 29-vuotias kulttuurialan opiskelija ja osa-aikainen tapahtumavisualisti. Suurin motivaationi eläinten hoitoon on halu työskennellä ja viettää vapaa-aikaa eläinten parissa enemmän sekä helpotuksen tuominen lemmikin omistajien kiireisiin päiviin. Omia eläimiä nykyisen kissani lisäksi en tällä hetkellä halua ottaa pienehköön kaupunkiasuntooni, mutta minulla on edellytykset tarjota muiden lemmikeille asiantuntevaa ja luotettavaa hoitoa omistajiensa ehdoilla.

Lapsuudenkodissani on aina ollut kissoja ja koiria. Sen lisäksi olen koko elämäni ajan työskennellyt pätkiä maatilalla, jossa on eläimiä hevosista poroihin ja kaneista alpakoihin. Olen ollut ajoittain päävastuussa eläinten päivittäisestä hoidosta, koulutuksesta, sekä eläinten sairastaessa oppinut lääkinnästä ja muista hoitotoimenpiteistä. Kokemusta on siis karttunut mitä erikoisimmista tilanteista eläinten parissa. Koirista olen hoitanut eri rotuisia toyvillakoirasta bernhardilaiseen. Kokemusta on myös kissanpentujen kasvattamisesta vastasyntyneestä luovutusikään saakka.
Harrastan aktiivisesti ratsastusta ja lenkkeilyä, joten reippaita lenkkejä teen koirasi kanssa enemmän kuin mielelläni! 

Myös rauhallinen yhdessäolo tai leikkiminen lemmikkisi kanssa onnistuu hienosti. Minulle on itsestään selvää, että omistaja määrittelee, miten haluaa lemmikkiään hoidettavan. Eläinten käsittelijänä olen joka tapauksessa hellä, mutta määrätietoinen.

Opintoni ovat kokonaan etänä ja työni epäsäännöllistä, joten olen käytettävissä hyvin joustavasti. Tiivistetysti kuvailisin itseäni maalaisjärjellä varustetuksi, työtä ja säätä pelkäämättömäksi eläinrakkaaksi.


Toivottavasti nähdään pian!
Terveisin Anna

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan          kotona.

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille