ALIISA- ESPOO, Soukanranta

Moikka!
Olen 22-vuotias nuori nainen Espoon Soukasta. Opiskelen tällä hetkellä kirjallisuutta ja historiaa etänä Dublin City University:ssä. Puhun sujuvaa suomea ja englantia.
Rakastan eläimiä ja niiden kanssa ajan viettoa. Perheelläni on aina ollut lemmikkejä - koiria ja kissoja - joten minulla on paljon kokemusta niiden hoidosta. Perheeni puudeli, Lolly, täyttää tänä vuonna 14. Hänellä on lääke tarpeita, joten osaan seurata tarkkoja aikatauluja. Lolly on ollut keskeinen osa meidän perhettä pennusta lähtien, joten osaan toimia sekä vanhan, että nuoren koiran hoitajana.
Kun asuin Tanskassa vuosina 2019-2022, kasvatin puolisoni kanssa kahta koiraa. Tänä vuonna rakkaat koiramme, Aimee ja Percy, täyttävät kolme ja kaksi. Koirat asuvat (ja viihtyvät) Tanskassa puolisoni kanssa. Käyn heitä usein moikkaamassa. Aimee ja Percy ovat sekarotuisia: puoliksi dalmatialaisia ja puoliksi espanjanvesikoiria. He ovat erittäin aktiivisia koiria, joten olen tottunut pitkiin lenkkeihin. Olen myös sitoutunut koirien koulutuksessa positiiviseen vahvistamiseen, sillä se tukee omistajan ja koiran välistä luottamusta ja koiran hyvinvointia.
Riippumatta siitä onko koirasi iso, pieni, ujo, reaktiivinen, vanha tai nuori, olen innostunut saadessani tavata ihanan lemmikkisi ja toivottavasti voin auttaa sinua pitämään hänestä huolta kiireisinä päivinä tai kun lähdet loma-reissulle!
Lemmikin hyvinvointi on aina prioriteettini, joten otan huomioon koiran tai kissan yksilölliset tarpeet. Päivittelen mielelläni hoidon aikaisia kuulumisia!


Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan kotona

         Kotikäyntiä kissoille