ALEXANDRA

Moikka!

Olen Alexandra, 21-vuotias eläinrakas tyyppi Espoon Niittykummusta. Vietän välivuotta, joten suuri osa ajastani menee tällä hetkellä opiskellessa pääsykokeisiin, urheillessa ja koirien kanssa touhutessa.

Olen kasvanut rescuekoirien kanssa pienestä asti. Meillä on perheessä tällä hetkellä kaksi ihanaa rescuekoiraa (4v ja 15v). Nuorempi tuli meille loppuvuodesta hyvin arkana sekä vanhempi on ollut elämänsä alussa pahoin kaltoinkohdeltu, mikä näkyy vielä tänäkin päivänä hänen käyttäytymisessään. Lähisuvussa on myös paljon rescuekoiria. Isovanhemmillani on aina ollut koiria, jotka ovat kaltoinkohtelun takia olleet hyvinkin arkoja, pelokkaita ja säikkyjä. Ajan, oman tilan antamisen ja luottamuksen kautta heistä on kuoriutunut mitä ihanampia, rohkeita ja omanlaisiansa persoonia. Koenkin, että jokainen koira on oma yksilönsä ja kaikilla on omat tarpeensa sekä tavat, jotka toimivat parhaiten. Tärkeintä on luoda koiralle turvallinen ja luotettava ympäristö. Perheessä on aiemmin ollut myös yksi rescuekoira ja kissa.

Ihmisten auttaminen on itselle lähellä sydäntä, joten olen enemmän kuin mielelläni arjen ja vapaa-ajan apuna pitämällä teidän rakkaasta perheenjäsenestä hyvän huolen. Tarjoan ulkoilutusta, vuorokausihoitoa ja kotikäyntejä.

Ystävällisin terveisin,

Alexandra 

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille