AINO- ITÄ-PAKILA

Moi tassujen ihmiset!

Olen Aino, eläintenystävä, 30-vuotias ammattitanssija ja kulttuurialan monityöläinen, sekä ehkä juuri teidän nelitassunne Tassuvahti.

Nautin ulkoilusta, kotona koirien kanssa köllimisestä ja muiden auttamisesta. Eläinrakkaus on ollut aina sydämessä, ja kotonani onkin elellyt koirien lisäksi kaneja, kissoja, jyrsijöitä, kilpikonna, ja jo lapsena hain innokkaana muiden koiria lenkeille ja heti kun sain, hoitoon.

Edesmenneen koirani jälkeen on ollut ihanaa voida olla apuna muiden koirien hoitamisessa. Oman rescuen myötä kiinnostuin valtavasti koirien käyttäytymiseen ja mielenmaailmaan, elekieleen ja lajityypilliseen käyttäytymiseen. Koiran kipu, epävarmuus, remmirähjäys, pelot, ja levottomuus erityismielenkiinnon kohteena toivat mukanaan paljon tietoa joka muuttui omien ja muiden koirien kanssa kokemukseksi. Toimin koiralähtöisesti, heitä kuunnellen mutta varmuudella opastaen ja tukien. Koulutusmetodeista paneuduin erityisesti BAT 2.0 periaatteisiin lukuisissa koulutuksissa sekä seminaareissa. Vahva kokemus myös isoista ja haastavista koirista, lääkkeiden annosta, haavanhoidosta sekä muista terveydenhoitotoimenpiteistä.

Asun pienessä kaksiossa Pohjois-Helsingissä erinomaisten ulkoilualueiden keskellä. Metsään ja puistoihin pääsee kulkematta tien yli, suoraan pihasta. Täydellinen esimerkiksi autoaralle koiralle. Hoidankin koiria mielelläni sekä omassa kodissani, että koiran kodissa. Lenkit, vuorokausihoidot, sekä kissojen ja muiden ihanien eläinystävien kotikäynnit ja muut hoidot onnistuu kaikki mainiosti!

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin, ja mietitään yhdessä teille sopiva hoito!

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan tai minun kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille, linnuille ja jyrsijöille