AINO- ESPOO, Olari

Moikka!

Olen Aino, 30 -vuotias nainen, ja juuri muuttanut Tampereelta Espooseen poikaystäväni kanssa yhteen. Luonteeltani olen iloinen, ahkera sekä luotettava, ja tulen toimeen kaikenlaisten lemmikkien (sekä myös ihmisten) kanssa. Oman todella joustavan työnkuvani vuoksi pystyn hoitamaan tassuvahdin hommia melkeinpä milloin vain.

 Meillä on kotona aina ollut koiria, ja itsekin niitä rakastan, joten tassuvahteilu ja sitä kautta eri koirien kanssa ajan viettäminen sopii minulle oikein hyvin! Meillä on kotona ollut koiria aina ranskanbulldoggista bernhardinkoiriin asti, joten kaiken kokoisten karvakuonojen hoidosta ja koulutuksesta on kokemusta. Olen nuorempana käynyt myös dogsitter -koulutuksen. 

Tällä hetkellä vanhemmillani on kaksi Espanjasta tuotua rescuekoiraa, ja olen niitä välillä ollut pidempiäkin aikoja hoitamassa vanhempieni oltua ulkomailla. Olen myös mukana rescuekoiratoiminnassa, esimerkiksi luovuttamassa adoptoituja lemmikkejä omistajille niiden tultua Suomeen.

 Itselläni on tällä hetkellä kaksi kissaa, joista toinen on rescue. Kissojen ja koirien lisäksi minulla on kokemusta hevosista, lehmistä, marsuista, kyyhkysistä sekä käärmeistä.
Olen pitkään haaveillut eläintenhoitajan ammatista, mutta todennut, ettei koulunkäynti ole tällä hetkellä se mitä haluan tehdä. Sen vuoksi haalin itselleni mielelläni tuttujen seurasta eri eläintenhoitokeikkoja milloin kukakin apua tarvitsee. Erityisesti lenkkeilyseurasta olen kovasti innoissani, koska yksin kävelylle lähteminen on tuhottoman tylsää. Otan koirakaverin/-kaverien tarpeet sekä erityispiirteet huomioon, ja meillä synkkaa varmasti oikein hyvin! Ikävä kyllä omien kissojeni vuoksi en voi meille koiraa ottaa hoitoon, mutta tarpeen tullen voin tehdä kotikäyntejä sekä vuorokausivahdin hommia lemmikin luona. Nähdään :)

Tarjoan seuraavia palveluita

       Ulkoilutus koirille

Vuorokausivahti asiakkaan  kotona

Kotikäyntiä kissoille, kaneille ja jyrsijöille